Spring naar inhoud

Mijn verlanglijstje voor kerst

Misschien is het wel de leukste tijd van het jaar: Kerst! Op bezoek bij familie, lekker eten en natuurlijk cadeautjes krijgen.
Vroeger was het geen probleem om je verlanglijstje te maken, ik stopte gewoon het Intertoy's boekje in mijn schoen met omcirkeld wat ik wilde hebben.
De laatste jaren merk ik echter dat ik moeilijkheden begin te krijgen. Wat moet ik in Godsnaam nu weer gaan vragen? Iets wat leuk is om te geven, maar ook niet compleet nutteloos.

Uiteindelijk heb ik volgens mij best een goed verlanglijstje samengesteld. Wil je nog nieuwe idee├źn opdoen? Lees dan verder ­čÖé

Afbeeldingsresultaat voor banner kerst

Een winterjas

Kleding is altijd een goed idee om op je lijstje te zetten. Zelf koop ik altijd iets van betere kwaliteit (en dus duurder) als ik weet dat ik het krijg. Zo ook met een winterjas.
De jas die ik nu heb is al 4 jaar oud, vies en hij wordt dun. Tijd voor een nieuwe dus!
Na 2 keer heel Amsterdam op en neer te hebben gelopen koos ik deze jas van C&A uit.

Make-up

Zoals ik al zei kies ik vaak duurdere spullen uit als ik het krijg. Zo ook met make-up. Daarnaast ben ik groot fan van de Maybelline Nudes paletten en heb ze alle drie al gekocht. Dit jaar kwam er een nieuw palette uit, dus die moest ik hebben!
Afbeeldingsresultaat voor Maybelline 24 Karat NudesIk kocht de oogschaduw bij Kruidvat. Ik weet niet zeker of hij daar nog te koop is. Online in ieder geval niet meer.

 

 

 

Mermaid Tea

Need to say more? Wie heeft er nou geen Zeemeerminnen thee nodig?
Doe er nog een mooi beker, fluffy-socks en een leuke film bij en je hebt het perfecte cadeautje bij elkaar!

Bellabeat Leaf Urban

Toen ik zag dat de Leaf Urban van Bellabeat in de aanbieding was tijdens Black Friday kon ik het niet laten om hem alvast te bestellen voor Kerst. Ik zat er al lang over te denken om er een aan te schaffen, maar de prijs was me simpelweg te hoog. Vandaag is de laatste dag dat ze in de aanbieding zijn, dus hurry up!

Leaf Urban | Rose Gold

De Leaf Urban is een health-tracker die niet alleen je stappen en overall activiteit bijhoudt, maar ook je slaap en menstruatie. Daarnaast voorspelt hij wanneer je vatbaarder bent voor stress en er zijn meditaties die je kunt volgen.

Ik kan niet wachten tot ik die van mij "krijg" volgend weekend.
(Wij hebben de gewoonte dat iedereen zelf zijn cadeaus haalt en die dan pas uitpakt wanneer we Kerst vieren)

Sieraden

Altijd een goed idee om je sieraden tijdens de kerst-periode te halen. Er zijn dan een hoop aanbiedingen te vinden. Zo heb ik een aantal mooie kettingen en nieuwe oorbellen uitgezocht.

En nog  veel meer natuurlijk!

Waar je misschien niet zo snel aan denkt is om een Yoni-ei te vragen voor kerst. Grote kans dat je er niet bij wil zeggen dat het een intimiteits-artikel is als je het van je oma krijgt met de hele familie er bij, maar je kan wel vertellen over de voordelen die Jade brengt. H├│e je het gebruikt, maakt natuurlijk helemaal niet uit ;).

Verder ben ik van plan om nog wat haarverzorging spullen uit te zoeken en een nieuw paar pantoffels.

Weet jij al wat je voor kerst wilt hebben?

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *