Spring naar inhoud

Mijn Maand-dag

Ik ben nu iets meer dan twee maanden aan het bloggen en ik kwam met het idee voor iets nieuws: Mijn Maand-dag. Iedere eerste (of laatste, net wat mooi uitkomt) maandag van de maand post ik een artikel met dingen die ik de afgelopen maand heb gedaan en bereikt. Daarbij maak ik aan het einde van het artikeltje een lijst met dingen die ik de volgende maand wil gaan doen.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik heb uitgespookt? Lees snel verder!

Deze maand begon al geweldig met Full-Moon in Volendam op 1 november. Een feest waar allemaal blacklight hangt, zodat witte en felgekleurde kleding mooi oplicht. Ook kon je je laten schminken, deze verf lichtte ook op onder deze lampen! Misschien had je de foto al op twitter voorbij zien komen, maar hier is-ie nog een keer:

1-10-2016

3 Oktober was het liefste vriendje van de hele wereld jarig: Mijn Patrickje. op 30 september had ik hem al meegenomen naar de Efteling en daarna zijn we gaan kaasfonduen. Hij houdt enorm van kaas (als in ENORM), maar kaasfondue had hij nog nooit gegeten. De blik in zijn ogen toen hij die kaas zag... Keek hij maar eens zo naar mij, hahaha.

img-20161001-wa0014

In de week van 10 oktober was de vader van Patrick op vakantie. Rijk voor onszelf dus! De hele week hebben we vadertje en moedertje gespeeld, hihi. We zijn er zelf achter gekomen dat Patrick erg lekker kan koken! (mits hij een duidelijk recept heeft) Al met al een heerlijk relaxt weekje gehad en ik moest ook echt weer even wennen aan de drukte toen ik thuis kwam.
De vader van Patrick heeft een bad in zijn huis, dus daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.

Maaar toen ik thuis kwam, kon ik gelijk weer huismoedertje spelen. Mijn moeder ging namelijk met een vriendin op een welverdiende vakantie naar Turkije. Het was haar eerste  "relax" vakantie in jaren, dus ze keek er erg naar uit. Samen met mijn zusje hebben we thuis de boel op orde gehouden en ik moet zeggen dat dat beter ging dan verwacht. Echter was het wel fijn toen ons moedertje weer gewoon naast ons op de bank zat. Ik vind het maar niks als ze zo ver weg is...

Tijdens deze week was er gelukkig ook nog tijd voor iets leuks: Ik ben naar Duinrell geweest! Het was erg gezellig en het tikibad was leuk, maar ik ben er wel achter dat dit voorlopig de laatste keer was. Het is wel echt een park gericht op de wat jongere kinderen en alle achtbanen die ik vroeger enorm spannend vond, waren nu iets minder bijzonder. Gelukkig was het zwembad wel erg leuk, met alle glijbanen en ik was natuurlijk met Patrick, hihi.

De rest van de week is aardig rustig verlopen. Ik heb netjes iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikeltje gepost en ik heb mijn bezoekersdoelen verdubbeld!
Het doel was om 30 bezoekers en 60 weergaven te halen. Dat werden 60 bezoekers en 197 weergaven!!!

Super bedankt allemaal voor het lezen van mijn blog, ik waardeer het enorm! Deze verdubbeling vroeg natuurlijk ook om nieuwe doelen:
80 bezoekers en 250 weergaven is het nieuwe doel. Hopelijk gaan we dat met z'n allen waarmaken.
Heb je feedback, of een onderwerp dat je graag terug zou willen zien? Laat het me weten, dan doe ik mijn best om het waar te maken.

Verder heb ik voor de maand november nog niet zo veel op de planning staan, maar ik ben er zeker van dat het wel goed gaat komen. In ieder geval ben ik van plan om lekker de hele maand te bloggen en dingen te doen die ik leuk vind. Moet lukken toch?

Wat heb jij gedaan deze week?

Liefs, Mariska

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *