Spring naar inhoud

#GetToKnowMe

Ik ben nu al een tijdje aan het bloggen en bedacht me dat ik nog nooit iets van mij persoonlijk heb gepost. Natuurlijk is dit een informatieve blog voor jonge vrouwen, maar juist de persoon achter de tekst is wat een blog uniek en leuk om te lezen maakt.

Om jullie mij een beetje te leren kennen heb ik de Get To Know Me tag ingevuld. Lees snel verder!

Daar gaat ie dan!

Geboortedatum: 31-05-1996
Hoe lang ben je? 1.64, al staat in mijn paspoort 1.62 omdat de mevrouw op het gemeentehuis nieteens kan aflezen van een meetlat. Top, die twee centimeter mis ik echt!
Gelukkig kan ik met mijn lengte onbeperkt hakken dragen en ben ik perfect om op te tillen (we'll get back to that soon)
Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? "H├Ę?" om me vervolgens te bedenken dat ik een ander geluid voor mijn wekker had ingesteld. Ohjaaa, was ook zo.
Waar ben je op dit moment? Op mijn zolderkamertje, aan het bureau met een deken en een heleboel troep om me heen.
Single/Relatie? Sinds 24-06-2015 heb ik een relatie met het liefste vriendje ooit, Patrick. Hij is 1.93 en blijkbaar heb ik een perfecte lengte en gewicht om opgetild te worden, wat hij dus ook vaak doet. Mij maakt het niet uit, hoef ik minder te lopen, haha.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Open, Vrolijk, Serieus wanneer nodig
Guy-/Girlcrush: Kennen jullie Evelina Barry? Deze dame is een fashion-blogger op youtube en ze is zo prachtig! Daarnaast komt ze in haar filmpjes altijd heel lief en oprecht over. Dusja, Evelina is mijn girlcrush.
Wat zou je op dit moment graag willen? Een warm bad, kunnen eten zonder dik te worden, maar bovenal mijn propedeuse halen. Hier moet ik echter nog een jaar voor knokken.fb_img_1473246179717
Wat is je doel van het leven? The usual: Gelukkig worden, kindjes krijgen en oud worden met degene waar ik van hou: mijn Patrickje. En in de tussentijd wil ik ook nog wel wat betekenen voor de mensheid. Ik ben al donor, dus ik ga de goede kant op. En hopelijk help ik met mijn blog jonge meisjes.
Waar ben je bang voor? Niet zo erg veel. Het ligt ook heel erg aan de situatie, een spin in een hoekje vind ik bijvoorbeeld niet eng, maar een spin in een open ruimte (midden op de muur bijvoorbeeld) vind ik dan weer doodeng. Dat betekent dat ie rondloopt. Daarnaast heb ik een hekel aan op een ladder klimmen van 3-4 meter, maar ga ik graag in achtbanen en kermisattracties die veel hoger zijn. I'm complicated.
Heb je je rijbewijs? Ja, al sinds mijn 17e. In de zomer dat ik 18 werd ben ik meteen naar Denemarken gereden en met oud en nieuw naar Berlijn. Daarnaast doe ik vaak transportritjes met een transportbus richting Friesland (vanaf Amsterdam). Van dat rijbewijs wordt dus dankbaar gebruik gemaakt!
Nagellak of lipstick? Om eerlijk te zijn draag ik beiden niet vaak, haha. Mag ik ook gaan voor oogpotlood en mascara?
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Het begin van de zomer, als je wel al jurkjes aan kan, maar het nog niet smoorheet is.
Wil je ooit gaan trouwen? Ja! Ik kan niet wachten tot Patrick op 1 knie gaat. Hij heeft het er soms wel eens over dat ik nog een tijd moet wachten, maar als het zo ver is het wel speciaal zal zijn.
Ben je een healthy-freak? Absoluut niet. Ik ben het type dat overdag normaal eet om mezelf vervolgens te "belonen" met chips en een biertje.
Wat voor kleur haar/lengte heb je? Bruin met in de punten blond. Ooit heb ik het helemaal blond geverfd in een opwelling, maar gelukkig is dat er nu bijna helemaal uit. Het komt tot bijna op mijn borst.
Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Het liefste wil ik een paar Louboutin schoenen, maar het duurt nog wel even voor het zo ver is. Verder ben ik aardig tevreden.
Heb je tattoos/piercings? 2x earlobe, Helix, Tragus, Rook. Later zou ik graag een tattoo laten zetten, maar mijn pa vermoord me als ik dat doe terwijl ik thuis woon.
Draag je een bril? Overdag lenzen en 's avonds een bril
Wat is jouw perfecte pizza? Zelfgemaakte pizza met letterlijk ALLES er op!
Wat is je favoriete eten/drinken? Verschilt per periode. Nu ben ik verzot op Bolletje ontbijtcracker met avocado, tomaat, kipfilet en een beetje zout.
Wat is je favoriete parfum? Cool Water-Davidoff
Wat is het laatste wat je kocht? Nieuwe lenzen, top aankoop...
Wat deed je vanochtend om 8:00? De laatste spullen bij elkaar zoeken om vervolgens naar school te gaan.
Favoriete ijsje? Zo'n bosvruchten-waterijsje
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik doe mijn best vroeg op te staan, maar het is niet mijn favoriete ding.
Met hoeveel kussens slaap jij? 4, verspreid over een tweepersoons bed. Het eerste kussen dat ik tegenkom, daar slaap ik op.
Ben je een ochtend of een avond persoon? Mag een middag-persoon ook? 's Ochtends ben ik vaak nog aan het opstarten en in de avond ben ik moe. Tussen 11 en 5 functioneer ik het beste!

photo_20150811_185248

Ben je geordend of rommelig? Rommelig, maar ik doe mijn best mijn leven meer te ordenen! Ik gebruik mijn agenda tegenwoordig bijvoorbeeld. Big improvement.
Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Over 10 jaar ben ik 30. Dan wil ik toch sowieso mijn opleiding hebben gehaald, getrouwd zijn, misschien een kindje en het liefste zou ik van mijn blog mijn bedrijfje willen maken. Dan kan ik namelijk alle tijd in mijn artikelen stoppen, zodat ik betere en meer berichten kan posten.
Wie mis je op dit moment? Mijn vriendinnetjes. We wonen allemaal ver uit elkaar, eentje zelfs in Letland. Daardoor is het moeilijk om af te spreken helaas ­čÖü
Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Origineel, maar mijn ogen vind ik heel mooi. Mijn ogen zijn lichtbruin met een beetje groen aan de buitenrand. Daarnaast begin ik mijn figuur steeds mooier te vinden.
Ben je verlegen? Vroeger was ik super verlegen, maar dat kan ik de laatste tijd steeds beter achter me laten! Wel vind ik het moeilijk om een gesprek te starten. Waar moet ik in godsnaam over praten!?
Heb je een accent? Nee. Al schijn ik wel een bepaalde manier van praten en bepaalde uitspraken te hebben die blijkbaar hier uit de buurt komen (kruising boers/Volendams?)
Heb je zussen/broers, hoe oud? 1 zusje van 17 en een broertje van bijna 13
Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?  Op een normale schooldag ga ik uit bed, kleed me aan en ontbijt, ga naar school en weer naar huis en maak thuis huiswerk, schrijf een artikeltje en ga nog even tv kijken en op bed.
Op een normale zaterdag ga ik de hele dag werken, van 8 tot half 6, ga naar huis om te eten, douchen, aankleden+opmaken en dan lekker uit in Volendam of waar het feestje op dat moment is. 's Nachts slaap ik dan bij Patrick.

Als laatste wil ik nog aan deze lijst toevoegen dat ik onwijs hou van festivals en andere feestjes, het liefst verkleed feestjes, zoals met Halloween.
Daarbij woon ik op een boerderij en wij hebben dus een hoop dieren thuis. Ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder dieren om me heen!

 

 

Dat was hem alweer, de #GetToKnowMe. Hopelijk kennen jullie mij nu wat beter en heb je een beetje een beeld van het meisje achter de laptop.
Mocht je naar aanleiding van mijn antwoorden vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag!

Liefs, Mariska

img-20160831-wa0004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *