Spring naar inhoud

Laat de zomer maar beginnen!

Eindelijk eindelijk eindelijk heb ik mijn Propedeuse Business Studies binnen! Het heeft een jaartje langer geduurd, maar de vreugde is daardoor wel nóg groter.
Gisteren hadden we de laatste presentatie gehouden en nu moeten de laatste puntjes nog op de i gezet worden, maar na zondag is het klaar. Finito, afgelopen. Tot september, dan begint het riedeltje weer van voren af aan... Maar nu eerst zomer!

Maar nu dus tijd voor vakantie. 2 hele maanden, wat moet je met al die tijd?
Vandaag deel ik met jullie mijn "wilde" vakantie-plannen. Misschien heb je er nog wat aan, of is het gewoon leuk om te lezen.

Freefestival

Het begint 1 juli al goed met Freefestival. Een hardcore feest op het strand van Almere. Hier ga ik met 4 vrienden naartoe en ik ben een keer niet het enige meisje naar zo'n feest! Ik heb er onwijs veel zin in om alle spanning van het afgelopen schooljaar er uit te raggen.

Zwarte Cross

Over twee weken is het alweer zover, het mooiste feestje van het jaar (op Kermis Volendam na dan ;)) De Zwarte Cross!
Voor het vijfde jaar op rij ga ik naar dit festival in de Achterhoek. Dit keer samen met mijn vriend en een vriendin en haar vriend.

De sfeer op dit festival is ieder jaar weer geweldig. Gemoedelijk, gezellig, alles kan en niets is te gek (serieus, zoek maar eens filmpjes op Youtube). Wat is er nou niet leuk aan lachen om dronken boeren?
Ook de combinatie van muziek met theater en cross vind ik erg leuk. Is er even geen muziek die je leuk vindt? Neem een kijkje op het crossterrein of de theaterweide en je vermaakt jezelf de hele dag.

Serieus, ik heb me nog nooit niet vermaakt. Ondanks dat ik al 3 keer een tent bij uitgeregend en een keer super ziek op het festival was blijft het ieder jaar weer een belevenis

Sziget en Boedapest

Het volgende festival is Sziget in Boedapest. Dit wordt de eerste keer dat ik naar een festival over de grens ga en ik heb ook hier super veel zin in. We gaan met een paar vrienden die wel al vaker zijn geweest, dus die weten gelukkig wel wat ons te wachten staat.

Na het festival gaan Patrick en ik nog even uitbrakken in Boedapest. Waarschijnlijk onder het genot van een drankje (oepsie?) en we willen een dag een spa in gaan.

En verder?

Verder ga ik vooral heel weinig doen. Beetje werken, het bloggen weer oppakken en sinds kort ben ik begonnen in een nieuwe boekenreeks: De Aardkinderen. Een hele mooie serie over mensen in het stenen tijdperk.

Wat ga jij doen deze zomer?

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *