Spring naar inhoud

Hoe maak je hem gek?

Seks met die ene persoon waar je van houdt is leuk. Maar soms wil je n├ęt dat beetje meer. Je bent samen uiteten en wilt hem alvast voorbereiden op het toetje, of om die saaie familiemeeting wat op te spicen. Zie het als een subtiel voorspel, om hem/haar alvast in de mood te brengen ­čśë

Zie het als een leuk spelletje vooraf: je maakt je partner compleet gek, maar hij kan er niets mee. Jullie zitten namelijk nog op verjaardag of in een restaurant. Als jullie dan eindelijk alleen zijn zal hij je meteen bespringen en je de kleren van het lijf trekken. Maar hoe krijg je dat nou het beste voor elkaar?

Allereerst: veel mannen associ├źren langwerpige voorwerpen met hun penis. Geef hem een knipoog terwijl je aan een ijsje likt, of zuig in gedachten aan het puntje van je vinger. Hij zal wensen dat hij daar stond in plaats van dat ijsje. Door hierbij heel onschuldig zijn kant op te kijken wordt het effect nog eens versterkt.

Als jullie samen op een feestje zijn, neem dan een beetje afstand. Ga aan de andere kant van de ruimte je eigen ding doen, maar kijk hem wel steeds even aan. Bijt zachtjes op je lip, knipoog en kijk hem indringend aan. Hij zal niet weten hoe snel hij bij je moet zijn.

Trek sexy lingerie aan, liefst inclusief kousen en jarretels. Laat aan het begin van de avond een glimp van je setje zien en laatje partner maar verlangen. Een sexy berichtje terwijl jullie op de bank bij je ouders zitten kan dit nog eens verergeren.

Als jullie heel even een momentje alleen hebben vindt hij het waarschijnlijk erg opwindend als je zachtjes in zijn hoor blaast of in zijn oorlel bijt/likt. Ook de nek is vaak favoriet.
Streel langs de binnenkant van zijn been en al snel zal hij met een knalrood hoofd zitten. Werkt ook goed in de bioscoop, of als een van jullie aan het autorijden is (pas op dat je elkaar niet te veel afleidt!)

Als jullie dan eindelijk alleen zijn, geef hem dan niet meteen wat hij wil. Ontwijk af en toe zijn zoenen, trek heel langzaam je kleding uit en plaag hem door hem overal te zoenen, behalve in de buurt van zijn kruis.
Zorg er voor dat hij jou niet aanraakt. Bijvoorbeeld door zijn armen steeds als hij je vastpakt boven zijn hoofd terug te leggen of door hem zelfs vast te binden.
Je partner blinddoeken werkt ook geweldig. Hij kan niet zien wat er gebeurd, dus moeten er andere zintuigen gebruikt worden. Kriebelen, strelen en zoenen komen dan n├│g sterker binnen.
Om het af te maken kan je een sexy muziekje opzetten, zodat hij ook niet precies kan horen wat er gebeurt.

Probeer eens een andere plek dan de slaapkamer. Doe het een keer tijdens het douchen (glijmiddel wordt aangeraden). Of als je alleen thuis bent, in de huiskamer/keuken. De kans op betrapt te worden maakt het allemaal een stuk spannender.
Tijdens de seks, als je merkt dat zijn hoogtepunt er aan zit te komen, doe het dan wat rustiger aan. Hou dit een paar keer vol en hij zal helemaal gek worden.

Heb jij nog tips hoe je je partner compleet gek kan maken voor of tijdens de seks? Laat het weten in de comments ­čśë

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *