Spring naar inhoud

Gebruik ik mijn Yoni-ei nog? ~ na 10 maanden

Al bijna een jaar geleden schreef ik voor het laatst over mijn Yoni-ei. Ik merk dat de berichten die ik daar over geschreven heb het beste gelezen worden, dus vandaar nog maar eens een update. Jullie zullen wel benieuwd zijn ­čśë

Alvast een kleine spoiler: ik gebruik het ei nog wel, maar op een andere manier!

Wat is een Yoni-ei ookalweer?

Ik schreef al eens een artikel met alle informatie over de eieren, maar een kleine opfrisser kan nooit kwaad.
Yoni-eieren zijn edelstenen in de vorm van een ei. Dit ei breng je in in de vagina en hiermee doe je oefeningen om je bekkenbodemspieren te versterken. Echter, doordat je een edelsteen gebruikt is dit geen gewone oefening! De edelsteen helpt je om dichter bij jezelf te komen, als een soort meditatie bijna. Dit helpt jou om alles uit je seksleven te halen.

Klinkt fantastisch toch?

Na 10 maanden

Sinds maart 2017 heb ik het eitje in mijn bezit en de eerste week heb ik hem dagelijks gebruikt. Ik probeerde om er daarna nog steeds dagelijks oefeningen mee te doen, maar verslapte al snel tot om de dag - om de twee dagen - eens in de week enzovoorts.
Nu gebruik ik mijn Yoni-ei nog heel af en toe voor de vaginale oefeningen, maar vooral als simpele edelsteen. Bijvoorbeeld bij meditaties (ik wil hem dan ook nog wel eens inbrengen), of om bij me te dragen als ik voel dat ik daar behoefte aan heb.

Nog steeds een aanrader?

Ja en nee. Als je nu al veel bezig bent met je bekkenbodemspieren en op zoek bent naar iets meer verrijking, dan kan ik het zeker aanraden! Je hebt namelijk de routine al en het enige dat je hoeft te vervangen is het middel. Het ei zal dan zeker zijn waarde opbrengen.

Ben je nieuw in de wereld van de Yoni-eieren? Dan is het misschien verstandiger om te beginnen met een goedkoper eitje, zoals deze of deze.
Wat ook kan helpen is om met je eitje ook een boek te kopen, zoals De Seksuele geheimen van de vrouw, of De sensuele vrouw. Dit zijn boeken die er op gericht zijn om je vrouwelijke seksualiteit naar boven te halen doormiddel van praktische opdrachten.

Nu ben ik even heel benieuwd: Heb jij een Yoni-ei? En hoe gebruik jij hem? Merkte je ├ęcht verschil, of viel het allemaal wel mee? Laat het me weten in de reacties of via een priv├ę mailtje.

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *