Spring naar inhoud

Na 1 week met het Yoni-ei ~ Door of stoppen?

Hulde aan mijn paint-kunsten

Precies een week geleden heb ik dit ontzettend schattige pakketje gekregen van webvrouw.nl om uit te proberen. In het pakketje zat een Yoni-egg: een eitje van jade waarmee je je bekkenbodemspieren traint. Alle informatie over het eitje heb ik in dit artikel geschreven, dus vandaag gaat het alleen nog maar over mijn ervaring.Een week geleden stond ik ietwat verloren met het donkergroene eitje in mijn hand, maar ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik weet wat ik met haar aan moet. Het is namelijk niet zo moeilijk!

In het pakketje dat ik kreeg zat uiteraard mijn Yoni-ei. Daarnaast kreeg ik nog een bewaarzakje, wat glijmiddel en een foldertje met informatie en certificaat van echtheid.

Before

Om te weten welke positieve invloed het Yoni-eitje op mij heeft gehad, moeten we natuurlijk wel weten op welk punt ik start.

Op dit moment ben ik 20 jaar oud, seksueel (zeer!) actief en heb nog nooit een kind gekregen.
Mijn seksleven is prima, ik heb zelf geen klachten en ook nooit klachten gekregen, echter zou mijn libido wel iets omhoog mogen.
Verder heb ik af en toe een schimmelinfectie en geen blaasproblemen - al kan je de klok er op gelijk zetten dat ik moet plassen na een glas water, haha.

Ik hoop dat door het gebruik van mijn yoni ei mijn libido verhoogt en de seks misschien nóg wel beter wordt. Ook zou het jade moeten zorgen voor een overall betere connectie met het leven. We will see.

Na het eerste gebruik

De eerste keer dat ik mijn ei gebruikte, was onder de douche. Puur als probeersel, omdat ik nog niet goed wist welke oefeningen er allemaal mogelijk zijn.
Allereerst heb ik het eitje gewassen met een antibacteriële wasemulsie, die ook voor piercings en tattoos gebruikt kan worden en daarna nogmaals gewassen, maar dan met Lactacyd. Uiteraard heb ik mijn ei een keer laten vallen, maar er waren gelukkig nergens krassen of barsten te bekennen, ondanks dat ze echt wel een paar keer op de harde vloer gestuiterd is.
Nog maar een keer ruim afspoelen met water en ze was ready to go:

Hand for scale. Zo groot is ze dus niet!

Ik bracht het eitje in en spande mijn bekkenbodemspieren een aantal keer aan en ontspande weer. Door het eitje is het makkelijk om te voelen waar je spieren zich precies aanspannen en door verschillende spieren aan te spannen (hoog in de vagina vs. laag in de vagina) kan je het ei als het ware op en neer bewegen.
Deze oefening herhaalde ik ongeveer 15 keer, besloot toen dat het wel weer mooi was geweest en sloot af met een orgasme. Tsja, als we dan toch bezig zijn ;).

Of het kwam door het eitje, de oefeningen, het warme water of tóch het orgasme weet ik niet, maar achteraf voelde ik mezelf super relaxed en de rugpijn waar ik al een week mee liep was een stuk minder geworden.
Reden genoeg om te blijven oefenen!

De rest van de week

De rest van de week heb ik dagelijks geoefend met mijn yoni-ei. Op internet zijn weinig verschillende oefeningen te vinden. Wat ik wel overal tegenkwam waren (variaties op) de bekende oefening waarbij je je bekkenbodemspieren aanspant en ontspant. Dit is dan ook de oefening die ik vooral gedaan heb:

  1. Breng jezelf een beetje in de stemming door je borsten, buik en dijen te strelen
  2. Als je merkt dat je er klaar voor bent breng je zachtjes het eitje met de bolle kant eerst in je vagina
  3. Tijdens het inademen span je 10 seconden je bekkenbodemspieren aan - de spieren waarmee je bijvoorbeeld ook plas ophoudt
  4. Tijdens het uitademen ontspan je je bekkenbodemspieren compleet
  5. 10-15 keer

Om deze oefening wat lastiger te maken kan je hem staand doen en door het gat in je ei een gewichtje hangen. Iets simpels als een zakje met rijst kan al volstaan. Hoe verder je met je benen uit elkaar gaat staan, hoe laster de oefening en hoe harder je spieren moeten werken.

Grappig is dat in het begin van de week ik bij herhaling 5 al moeite begon te krijgen met aanspannen. Mijn benen en buikspieren begonnen dan ook ongecontroleerd te stuiptrekken. Aan het einde van de week was dit een stuk minder en kon ik langer echt alleen mijn bekkenbodemspieren aanspannen. Het oefenen heeft dus wel zeker nut!

Wat vindt het vriendje?

Niet geheel onbelangrijk, want dat was natuurlijk het doel van de "krachttraining" die ik afgelopen week heb gedaan. De seks die ik afgelopen week heb gehad was geweldig! Mijn libido is echt wel verhoogt en daarbij ben ik een stuk minder snel weer droog down-under. Patrick's kamertje in Groningen heeft nu een goede inwijding gehad ;).
Het Yoni-ei is dus door Patrick ook goedgekeurd.

Het eindoordeel

Mijn rugpijn is weg, mijn spieren zijn sterker en mijn vriend was ook aangenaam verrast.
Of ik nou meer contact met mijn vagina en vrouwelijkheid heb weet ik niet zo goed. Misschien dat ik het ei daarvoor langer moet gebruiken? Of misschien ben ik wel niet zweverig genoeg, haha.
Wel merkte ik dat ik erg veel energie had de afgelopen week, ik heb echt lopen stuiteren en was super vrolijk. Echter werd dit naar de avond toe niet minder, wat heeft geleid tot twee nachten wakker liggen met 100.000 liedjes in mijn hoofd... Dat is ook de reden dat ik niet geslapen heb met het ei (wat voor bijzondere dromen moet zorgen). Het lukte simpelweg niet! Deed ik het eitje uit, dan viel ik vrij snel in slaap. Het is dus meer iets om je dag energiek mee te beginnen.

Het Yoni-ei is gemaakt van 100% nefriet, kost €75,95 en koop je via deze link. Hierbij krijg je een bewaarzakje en een foldertje met informatie en een certificaat van echtheid. Uiteraard wordt het eitje discreet verzonden ;).
Er zijn een hoop verschillende Yoni-eieren op de markt. Variërend in soort steen, maar ook in prijs. Eerlijk gezegd vind ik €75,- behoorlijk duur voor een ei van steen, als je meeneemt dat er ook jade eieren van €20,- op de markt zijn. Of deze kwalitatief even goed zijn weet ik natuurlijk niet. Het Jade-ei is zeker weten van zeer hoge kwaliteit, dus als je op zeker wilt spelen raad ik dat ei sterk aan.

Liefs, Mariska

2 gedachten over “Na 1 week met het Yoni-ei ~ Door of stoppen?

  1. Pingback: Alles over het Yoni-ei - Wij zijn vrouw

  2. Pingback: Gebruik ik mijn Yoni-ei nog? ~ na 10 maanden - Wij zijn vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *